NYNÍ PROBÍHÁ AKCE DOPRAVA ZDARMA OD 1.200Kč

Beskydské sirupy jedna báseň aneb Vyzoonkni to je na světě

Sirupy bez chemie, takové aby člověk pohledal.

A tak jsme si je nechali vyrobit. Zamířili jsme rovnou do Beskyd, kde vznikají ty nejlepší produkty, ať už je to přírodní kosmetika, likéry, med nebo mléčné výrobky. Kde se vzal název Vyzoonkni to a hlavně z čeho jsou sirupy vyrobené, to se dozvíte na následujících řádcích.

Naši věrní zákazníci už vědí, že čajovým medvídkům a jednorožcům léto nepřeje. V létě se jednoduše roztékají, a tak rok co rok hlásíme termíny, kdy čaje neposíláme. Aby vám LIPOO přes prázdniny nechybělo, rozhodli jsme se pro spoustu novinek, které můžeme posílat celoročně. Jednou z nich jsou (nejen) dětské sirupy Vyzoonkni to.

Příběh sirupů Vyzoonkni to

Kde se tak prazvláštní název vzal? Chtěli jsme, aby název sirupů byl hravý a jasně říkal, jak jsou lahodné. Úplnou náhodou se nám do názvu povedlo skrýt odkaz na náš příběh, který se začal psát v 70. letech ve Vizovicích. Spojením slov Vizovice, vyzunknout (neboli vyžahnout či rychle vypít) a naší značkou LIPOO, vzniklo Vyzoonkni to - beskydské sirupy, které děti vyzunknou dřív než řeknete: „sirup.“

Jedinečné složení, které ocení i ty nejstarostlivější rodiče

Jste rodiče, kteří pečlivě zkoumají každou etiketu? Nedivíme se a jsme v tom s vámi. Také pro naše děti chceme to nejlepší, a proto jsme si na složení sirupů dali záležet. Od začátku jsme měli jasno v tom, že sirupy nesmí obsahovat jakékoliv chemické neřády.

A kolik litrů limči ze sirupů připravíte? Doporučené ředění je 1:12, takže z půllitrového balení je to až 7 litrů - záleží, jak moc sladký nápoj chcete připravit. A aby si na své přišel opravdu každý, máme na e-shopu hned osm příchutí: malina, borůvka, citron s limetkou, lesní jahoda, pomeranč, kiwi, mojito a černý bez se šípkem.

Ještě nekončíme…

Když už jsme byli až po uši ponoření do sirupů, vyrobili jsme také 100% ovocné koncentráty z jablek, hrušek a ananasů. Jsou úplně bez alergenů, na výrobu jsme použili 6 až 10 kilogramů ovoce a jsou skvělé nejen na popíjení. Hodí se také do kuchyně, kdy je neředěné můžete použít do čaje, těsta, krémů, koktejlů atd.

 Poctivé sirupy koupíte zde: https://www.lipoo.cz/sirupy/ 

Tak na zdraví a do dna!

IMG_0766 2a 4 3 6 11