!!! DOPRAVA ZDARMA s PPL na výdejní místa !!! AKCE

Čaje pro těhotné a kojící maminky

Jaké čaje by měly pít těhotné a kojící maminky?

 

Ráda čajujete a chcete vědět, jaký čaj si můžete dopřát teď, když čekáte miminko? Nebo hledáte čaj jako prostředek, jak svému drobečkovi dát to nejlepší, ať už je v bříšku, nebo na světě a pije mateřské mléko?

 

Hodně se mluví o tom, že těhulky nesmí pít kofeinové nápoje a že některé bylinky v těhotenství vysloveně škodí. U kojících maminek je pak třeba dát si pozor na čaje obsahující nevhodné látky, které mohou kojeňátko nadýmat nebo mu jinak škodit. Ale kdo se v tom má vyznat, když je nabídka čajů tak široká?

 

Kterým se vyhnout:

Co se kofeinu týče, vyhnout byste se měly zeleným, černým a oolong čajům, které obsahují největší množství kofeinu. Běžné bylinkové čaje pak obsahují tak malé množství této látky, že se jich není třeba obávat.

Proč pít bylinné čaje v těhotenství?

Pití bylinkových čajů je v těhotenství doporučováno, a to proto, že hydratují organismus a díky vysokému obsahu snadno vstřebatelných účinných látek dodávají tělu nastávající maminky to, co nejvíc potřebuje.

K doporučeným čajům pro těhulky patří především kopřivové, zázvorové, mátové, čaje z listů maliníku nebo pampelišky.

Vyzkoušejte čajíky pro maminky zde

  

Čaje přímo pro těhulky a kojící maminky!

Jestli si nechcete lámat hlavu s tím, co je a není pro vás a vaše děťátko vhodné, vyberte si čaj, který je přímo pro vás. Naše čaje mají speciální složení, které jsme konzultovali přímo s odborníky, a obsahují to nejlepší a nejkvalitnější, co nám příroda mohla dát.

BUDOUCÍ MATKY uvítají čaj s kopřivou, mátou, citronovou trávou, listy maliny a dalšími bylinkami, který jejich organizmus zbaví škodlivin, napomůže psychické rovnováze a dobrému spánku. Pro ty, které dávají přednost jemnějším čajům, máme také lahodný čaj TĚHULKA z listů ostružin a maliníku.

Čaj pro KOJÍCÍ MATKY (s jeřabinou, fenyklem, anýzem, kopřivou, kontryhelem a meduňkou) podporuje tvorbu mateřského mléka a pomáhá i miminku – příznivě ovlivňuje jeho trávení, látkovou výměnu a podporuje klidný spánek.

Čaj pro kojící maminkyčaj pro kojící maminky XXLČaj pro budoucí maminkyBudoucí maminky XXL             budouci-matkytehulkakojici-matky